skip to Main Content

Samuel Loaisa guanya el primer premi del X Certamen de Pintura Jove de s’Agrícola

El passat 22 de desembre, a les 20 hores, a la sala d’exposicions de s’Agrícola, es va celebrar l’acte de lliurament dels premis del X Certamen de Pintura Jove 2020, organitzat per S’Agrícola i patrocinat per Colonya Caixa Pollença.
El jurat format per Sebastiana Galmés, professora de dibuix; Antoni Riera, professor i periodista; i Toni Galmés, dibuixant, pintor i dissenyador, amb Tomeu Matamalas actuant de secretari sense vot, després de comprovar que les obres presentades acomplien les bases estipulades en la convocatòria, i una vegada haver avaluat i comparat els nombrosos treballs presentats valorant-ne la presentació, la qualitat i l’originalitat, i realitzades les deliberacions oportunes, decidiren atorgar el primer premi, consistent en un diploma acreditatiu i la quantitat de 1.000 euros a l’obra presentada amb el lema After Boklin, obra que una vegada identificada l’autoria correspongué a Samuel Loaisa.
El segon premi, consistent en un diploma acreditatiu i la quantitat de 500 euros, fou per l’obra presentada amb el lema Quan la son t’agafa fent feina de Roser Oliver Salom.
A causa de l’especial situació provocada per la pandèmia que patim, l’acte de lliurament dels premis es va celebrar amb la discreció requerida i acomplint totes les normes de seguretat establertes. Tant les obres guanyadores com la resta de les presentades, estaran exposades a la sala d’exposicions de s’Agrícola fins dia 3 de gener del 2021.

Back To Top
Search