skip to Main Content

Sant Llorenç suspèn les activitats municipals, tanca parcs i prohibeix públic en esdeveniments esportius

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha aprovat aquest dimarts, 12 de gener, en un decret de batlia, el reforç de les mesures de seguretat enfront de la crisi sanitària de la Covid-19. Així, seguint la línia del Govern Balear i tenint en compte el nivell d’alerta sanitària a l’illa de Mallorca, l’Ajuntament se suma a l’esforç per frenar el virus i decreta un reforçament de les mesures de contingència i de protecció en el municipi.
En aquest sentit, queden suspeses totes les activitats municipals això com les del centre d’adults, les activitats esportives municipals, l’escola de música i la banda de música municipal. Les activitats culturals també queden suspeses i per tant, els espais culturals com l’Espai 36 o l’Auditori de Sa Màniga també romandran sense activitats. Les biblioteques es limitaran el préstec i devolucions de material. D’altra banda, els tràmits referents a la sol·licitud, renovació o revocació dels certificats digitals seguiran suspesos.
Pel que fa a esdeveniments esportius, queda totalment prohibit l’assistència de públic i bars i els elements de restauració romandran tancats, limitant el seu servei a l’entrega al servei a domicili i a la recollida de comandes tal com marca el Govern.
Finalment, i en el mateix sentit d’evitar possibles aglomeracions i contagis, els parcs infantils del municipi romandran tancats de forma indefinida. Totes aquestes mesures es revisaran cada dilluns per tal de reforçar-les o minvar-les segons la situació epidemiològica i seguint les recomanacions sanitàries. “Una decisió necessària”, diuen des de l’Ajuntament, “en aquest moment difícil i que pretén anteposar la salut de tothom per damunt qualsevol altra tipus d’interès”.

Back To Top
Search