Skip to content

Comença el Festival Son Servera Clown 2016 al teatre La Unió

Ha arribat l’edició 2016 del Festival d’Humor ‘SonServeraClown’, que s’inicia avui a partir de les 18 h a la plaça de Sant Joan amb dos espectacles de carrer.

En primer lloc la companyia Trukitrek Puppet Company (Catalunya/Itàlia/Brasil) presentarà l’espectacle Jukebox, un cabaret musical de titelles on nanets, meitat ninots i meitat humans, ens ofereixen el seu repertori de cançons inoblidables versionades amb un toc de comicitat. I a continuació, la companyia Circolos (Catalunya/Brasil) muntarà el seu peculiar Xarivari Blues, un espectacle potent i divertit on quatre equilibristes procedents de l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro oferiran malabars, monocicles i llit elàstic amb equilibris impossibles i vertiginoses acrobàcies, també amb elegància i molt d’humor.

Demà, diumenge 17 d’abril, a les 18h el Teatre La Unió es convertirà en un vertader circ clàssic perquè la companyia Mammamia (d’Itàlia i Alemanya) ens proposarà un espectacle orientat a l’entreteniment i diversió dels més petits: contorsionistes, acròbates, cowboys, pallassos, mags… passaran per la carpa del teatre en un espectacle amb més de 10 artistes de circ que recorren tot Europa per celebrar ¡Deca2, 10 anys de circ!. En total, artistes de Brasil, d’Itàlia, d’Alemanya, Catalunya, Madrid i Son Servera participen en el projecte.

Back To Top
Search