Skip to content

La XVI Fira de Vehicles d’Ocasió bat rècord de visitants

La Fira de Vehicles d’Ocasió de Manacor tanca la seva edició número setze “com una de les fires més bones que recordam, no sabem quanta gent ha vengut però estic segur que hem batut el rècord de visitants”, explica Domingo Martí, el president de l’Associació d’Industrials del Metall de Manacor, l’entitat que organitza la fira amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor. I és que durant el cap de setmana passat, tots els que han visitat la fira han pogut veure de prop uns 500 vehicles d’ocasió.

Pel que fa a les vendes, des de l’organització manifesten que “estam satisfets, les sensacions són bones en tots els professionals que han participat a la fira i els que ens visitaren varen poder veure molts de cotxes amb el cartell de reservat, això és bo”, conclou Domingo Martí.

“Hem de felicitar els empresaris de l’automoció, des de l’Ajuntament sabem el que costa organitzar esdeveniments d’aquestes característiques i fer que durin en el temps i per això reconeixem l’esforç que fan per revitalitzar la vida comercial de Manacor”, destacà el batle, Pedro Rosselló, durant la inauguració de la fira. A més de Rosselló, la primera tinenta de batle, Catalina Riera; el regidor de Comerç, Bernadí Bou; el regidor d’Interior, Miquel Perelló, i el regidor de Festes, Mateu Juan, visitaren la fira i acompanyaren els organitzadors.

Centenars de persones han visitat la fira durant aquest cap de setmana. Hi han trobat devers 500 cotxes d’unes deu marques comercials diferents, maquinària agrícola, vaixells i entreteniment. “Els que participam a la fira som venedors professionals i per això tots els vehicles estan revisats, han passat totes les inspeccions tècniques exigibles, tenen un any de garantia i tots els papers en ordre”, destacaren des de l’organització.

Els organitzadors de la XVI Fira de Vehicles d’Ocasió a Manacor saben que les novetats i l’oferta d’oci són importants per atreure els visitants. Per això enguany oferiren un taller de ball en línia obert, “un moment en què es varen notar les ganes de ballar que té la gent perquè varen arribar molts aficionats per participar-hi”, destaca Domingo Martí des de l’organització.

Back To Top
Search