Skip to content

“Si guardes dolor, surt dolor: és una llei física”

Martín Herrera (Mèxic, 1951) és especialista en masoteràpia i massatge tradicional mexicà. Aquests dies ha estat a Manacor per mostrar la seva forma de desobstruir els bloquejos emocionals: la teràpia quàntica emocional

 

– Què feis, exactament?

– Ajudar a recuperar la salut, a descobrir el maneig de l’energia a nivell corporal i detectar que totes les emocions, sentiments i pensaments que no s’expressen queden gravats en el cos a través de les contractures. Allò quàntic és a nivell energètic per retirar totes les emocions reprimides. Això ho feim a través d’un diagnòstic que es realitza en veure les energies reflectides en els peus. Només cal veure per fer un diagnòstic.

 

– És reflexoteràpia?

– No. Aquí no tocam els peus, simplement els empram per fer el diagnòstic. Tenir la facilitat de parlar amb l’energia em permet saber el lloc on s’han contingut totes aquestes emocions, ja que puc arribar als els cossos energètics que formen el cos físic.

 

– Vós podeu transmetre a altres persones aquesta forma de curar, o és un talent innat que teniu.

– És un talent de la persona. Des de petit veig l’energia i amb el pas del temps vaig començar a estudiar el llenguatge i arribar a aquests termes de veure el que causa el dolor i el malestar al cos físic, que produeix tant el dolor com la malaltia. Es generen malalties permanents i cròniques i després d’altres d’irreversibles com el càncer. Les malalties són psicosomàtiques, es creen en forma psíquica, ja que no aprenem a expressar les nostres emocions.

 

– Però hi ha gent que és feliç i està malalta, també.

– Ser feliç és una cosa, però poder expressar allò que sents i evitar que l’emoció es quedi continguda és una altra. Totes les emocions que nosaltres tenim des de l’adolescència són les que romanen. En l’adolescència passam per les nostres etapes de formació i ens desenvolupam en uns termes poc harmònics, i aquestes alteracions que registram a l’adolescència tenen conseqüències quan som adults.

 

– És dolorós el vostre procés de sanació? Alliberar traumes pot dur records incòmodes…

– Totes les contractures tenen dolor i la impressió de la imatge. En alliberar-les es passa per un moment de dolor molt ràpid i desapareix. Si guardes dolor surt dolor, és una llei física. Tots els dolors són emocionals.

 

– Coneixeu altres persones que tenguin aquest mateix do vostre?

– No en conec d’altres casos. Aquest mètode, és un do, o un talent amb què vaig néixer però totes les teràpies que s’enfoquen a la sanació del cos tenen el mateix origen d’alliberar totes aquestes impressions que guardam dins nosaltres.

 

– Quina relació teniu amb la medicina convencional?

– L’halopatia, la naturopatia o l’homeopatia són totes una ajuda.

 

– Però tots acabam morint. La vida eterna no existeix.

– Efectivament, però sí que ens serveix per a una millor qualitat de vida. Que tenguis menys dolor emocional contingut, et fa que gaudeixis de la teva vida, valorant tot el que fas i obtens.

 

– Com feis la sanació?

– És un petit toc, que fa que el cos obri els elements i jo pugui tocar els cossos energètics. Sanació és un toc. Perquè el cos obri els elements i tocar els cossos energètics i arribar a l’origen del dolor de forma immediata.

Back To Top
Search