skip to Main Content

Surten a licitació les obres de l’IES Mossèn Alcover i del CEPA Llevant

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora de l’IES Mossèn Alcover, a Manacor. Aquesta actuació que preveu la reforma integral de tots els nuclis de banys del centre surt a licitació per un total de 384.631,76 euros i un termini d’execució de 6 mesos. El projecte reformarà els 8 nuclis de banys ubicats als 4 edificis que conformen el centre i cobreix les instal·lacions destinades a l’alumnat, professorat i personal de l’institut i beneficiarà als 1.185 alumnes que té el centre i, als de futur.
Una vegada publicada, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació. Aquesta actuació de més de 384 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Reparació de la coberta del CEPA Llevant
Així mateix, la setmana passada va sortir a licitació el projecte de millora del CEPA Llevant de Manacor. Aquest projecte contempla la reforma de la coberta del centre surt a licitació per un total de 141.258,41 euros i un termini d’execució de 4 mesos i vol donar resposta als efectes que va provocar el pas de la tempesta Hortense el passat mes de gener amb greus desperfectes a part de la coberta del bloc més alt del CEPA. Les fortes ratxes de vent varen arrancar 230m2 de coberta a base de plaques de fibrociment i aïllament que varen caure al pati.
Cal destacar que per part de l’Ibisec es va executar de manera urgent una coberta provisional lleugera, a l’espera del projecte definitu.

 

Back To Top
Search