skip to Main Content

Tornen els estius “A la fresca” de l’antic minigolf de s’Illot

L’oferta de foodtracks i música s’amplia a dimecres i dijous. Els dissabtes també hi haurà programació puntual, i els diumenges, ball.

Tornen les vetlades “A la fresca” s’illotera. L’espai que va acollir durant dècades el minigolf Juymar l’any passat va ressuscitar l’any passat. Enguany, malgrat el confinament i la Covid-19, Margalida Morey, hereva de l’espai i ànima de la iniciativa, tenia clar que tornarien obrir, encara que fos “a meitat de l’aforament” perquè ho fa “des de la il·lusió”. A l’espai de “A la fresca” hi ha una capacitat de 240 persones, i encara que s’ompli, hi ha espai suficient per guardar les distàncies de seguretat.

L’oferta d’enguany preveu foodtracks i música en directe els dimecres i dijous, amb agradables vetlades a la fresca, precisament pensat en un principi per poder espaiar la gent.

Els dissabtes obriran puntualment i el local es llogarà a les iniciatives de festes privades i altres possibilitats. De fet, ja hi ha dies reservats. Com ara dia 11 de juliol, en dissabte, amb Sion Parera de DJ i un trempó ben gustós.

Els diumenges, l’acadèmia de ball “Jaume i Aina” hi faran ball de vuit a deu del vespre. Es pagarà una entrada que inclourà una consumició i es podran degustar tapes d’elaboració pròpia. Qui no passa gust és perquè no vol!

Back To Top
Search