skip to Main Content

Torró de xocolata blanca i nous

No tenc gaire clar si llegiu el text que acompanya la recepta (com aquest) o anau directament a veure els ingredients. Tampoc sé si us ve de gust llegir el “rotllo” que pos en aquests textos o si passau directament. Però el que sí que sé és que aquesta recepta us agradarà molt, tant per la facilitat del procediment com pels ingredients tan bàsics que té.

És un torró que és molt fàcil de fer i no necessita fer-se un mes abans de les festes de Nadal. Per tant, és ideal per fer amb els més menuts de la casa aquestes vacances, que estaran encantats de jugar amb xocolata blanca. Si ho feis amb els nins podeu deixar reposar el torró dins motles de glaçons de gel de silicona, per fer minitorronets individuals.

Això sí, no l’heu de deixar reposar un mes, però sí unes quantes hores, per tant posau els motles a la gelera a la part més alta, no fos cosa que unes manetes petites vulguin tastar-lo abans d’hora. Ja se sap que a totes les cases hi ha animetes llépoles que es deixen seduir per la dolçor de segons quines receptes i menjars i convé que hi anem alerta si volem que ens arribin a les dates per a les quals les hem elaborades.

Que passeu unes bones festes!

Ingredients

• 200 gr de xocolata blanca
• 35 gr de saïm (unes dues cullerades generoses)
• canyella en pols
• arròs inflat (he posat tres grapades, literalment)

Passa a passa

1. Fonem la xocolata blanca. Ho podem fer al bany Maria o al microones. Si ho feim en el microones anam posant la xocolata poc temps, en intervals d’aproximadament trenta segons a una temperatura mitjana. Cada cop que la traiem del microones la mesclam fins que estigui fosa del tot. La darrera vegada que la posem en el microones hi hem d’afegir el saïm i ho hem de mesclar tot ben bé.

2. Afegim la canyella en pols a la xocolata fosa. Això ho podeu fer al gust.

3. Per acabar, hi afegim l’arròs inflat i ho mesclam tot bé.

4. Finalment hem d’abocar la xocolata dins el motle. Depèn de quin motle utilitzeu no hi haureu de posar res perquè no s’enganxi. Si és de fusta no, en aquest és millor que poseu paper film o de forn, i no el desmotleu fins que no sigui ben eixut. En el cas de no tenir motle en podeu fer un d’usar i tirar de casolà amb un envàs de llet o de suc tallat per la part llarga. Deixau-lo reposar entre 4-5 hores o millor d’un dia per l’altre. De ben segur que us en lleparau els dits!

Back To Top
Search