skip to Main Content

Un arbre de ganxet i colors a la plaça de les Verdures

Una quarantena de voluntàries del projecte ‘Urban Knitting’ han teixit tota la decoració que hi ha al centre de Manacor i Porto Cristo

Un arbre de 6 metre d’alçada amb una base de 3 metres de diàmetre fet amb peces de ganxet presideix la plaça de les Verdures de Manacor. És una de les col·laboracions que han fet amb l’ajuntament unes 40 voluntàries del projecte ‘Urban knitting’.

Per fer-ho, han reutilitzat els mandales que al juny decoraven els carrers Alexandre Rosselló i carrer Peral. En aquest cas, han convertit les peces rodones en quadrades i les han cosit a una estructura de ferro feta per Antoni Riera, ferrer de la brigada del municipi. Just per unir tots els fils, explica una de les cosidores, Nati Romero, han tardat unes 10 hores i han requerit una grua per poder fer la part més alta de l’arbre.

La delegada de Comerç a l’Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Truyols, que va inaugurar la figura amb els comerciants de la zona i algunes de les persones voluntàries, ha agraït la tasca feta a aquest col·lectiu. “Dona gust veure que fan aquests teixits tan plens de colors, que donen vida al poble i fan poble”, ha dit.

En total, la quarantena de cosidores han fet l’arbre, els ninots de neu que envolten els pilons i la rodona que cobreix la pastera de l’olivera de la plaça del Rector Rubí. Per fer totes les peces han tardat cinc mesos.

Back To Top
Search