Skip to content

Una belle durmiente excepcional a Cala Millor

El conte clàssic de Perrault -amb la bella nina que es punxa i cau morta en un somni etern- i la música de Txaikovski són els pilars fonamentals de La bella durmiente de la companyia LaMov. LaMov és una companyia de Saragossa de gran nivell, que dirigeix Víctor Jiménez. Aquest director ha ballat amb la companyia de Víctor Ullate, ha estat deixeble directe de Maurice Béjart i ballarí solista de l’Òpera de Lió (França).

Després de recórrer Espanya amb La Cenicienta, ara aquesta companyia de dansa s’endinsa en el conte que descriu l’amor per excel·lència, i ho fa des de la qualitat tècnica i artística, i des de l’estil de dansa neoclàssica que caracteritza la companyia.

L’amor somiat i vertader es reflectirà en una besada, perquè només una besada vertadera farà que la bella turmentada i encantada desperti. Però, quantes besades faran falta fins que desperti? Quantes besades falses faran falta perquè arribi l’amor vertader?

No vos perdeu l’oportunitat de veure i viure La bella durmiente, un conte de tots els temps, de la mà d’una gran companyia, a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, el dissabte, 14 de novembre, a les 19.30. Recordau que podeu comprar les entrades a taquilla o reservar-les al tel. 971 587373.

Una nueva compañía de altura”, segons El País.

Back To Top
Search