Skip to content

Una casa al carrer dels Gerrers i la floristeria Sa Morera guanyadors dels concursos de frontis i mostradors

Prop de 20 mostradors i prop de 20 façanes han pres part a l’edició d’enguany dels concursos de frontis i de mostradors santantoniers que com sempre organitza l’associació d’Amics de Sant Antoni.
En l’apartat de frontis, els guanyadors han resultat ser una família del carrer dels Gerrers amb una decoració de la façana molt completa i variada i farcida d’elements santantoniers. En segona posició d’aquesta modalitat hi han quedat una façana del carrer de Cervantes amb unes impressionants pintures damunt tela dels dimonis i Sant Antoni, i en tercer lloc, una decoració molt senzilla i alhora efectista  del carrer del Miño.
En l’apartat de mostradors el guanyador va ser la floristeria Sa Morera amb un dimoni gros en miniatura que volava en parapent sobre un paisatge de figueres de moro tenyides de blau. En segona posició hi va quedar la Cereria Sa Bresca, un altre clàssic d’aquest concurs, que enguany proposava una estructura de cèrcols de mata i flors de colors. La tercera posició d’aquest certamen va ser per a Fruites Feebrer, que proposava una clàssica reproducció de la silueta de Manacor.
Pel que fa a la participació dels  centres educatius, els guardonats varen ser els componenents del col·legi de Sant Francesc, amb una reproducció de quatre siluetes impressionants, a banda i banda d’una tau gegantina.
Back To Top
Search