Skip to content

Una dimoniada amb més de 120 dimonis, el plat fort del programa d’enguany a Porto Cristo

Sa Coma, Son Servera, Sant Llorenç, Petra, Felanitx, Manacor, Santa Margalida. De tots aquests llocs arribaran fins a 120 dimonis a la Dimoniada que tendrà lloc dia 15 de gener a Porto Cristo. Els es concentren a la plaça de l’Aljub a partir de les 10.30h. Aquesta és la gran novetat i el vertader plat fort de les festes de Sant Antoni a Porto Cristo, segons explica la presidenta del Patronat, Antònia Ballester, Covetes.

El Patronat porteny està en funcionament des del 2009, i havia tengut fins fa poc com a baciner Perfecto Acosta, que va deixar el càrrec. Aquesta figura ara ha deixat d’existir, perquè a Porto Cristo, “tanmateix no passam la bacina”, diu la popular presidenta del Patronat.

Entre les particulartitats del Sant Antoni porteny, hi torna haver com ja és tradició des de fa anys, la sortida de la somereta Tonina, dia 14 a partir de les 17.30h a la plaça de l’església per acabar amb la torrada popular a la plaça del Sol i de la Lluna o el combat de picats, que és dia 13, a les 21.30h al centre de cultura.

Back To Top
Search