Skip to content

Una passa més en l’amplicació de l’Hospital de Manacor

La Consellera de Sanitat, Patricia Gómez, es va reunir ahir amb els batles i els delegats de sanitat de la comarca, en el marc de la Comissió de Participació Ciutadana, per fer un diagnòstic de la sanitat a les Illes.

En aquesta reunió s’han tractat temes com el compliment del Pla Director de l’Hospital de Manacor, que suposa la reforma i ampliació del centre hospitalari. Ja en declaracions al passat mes de juliol, la consellera va assegurar “que seria una prioritat pel Govern l’execució d’aquestes obres”.

Catalina Vadell, Gerent de l’Hospital de Manacor, ha fet un anàlisi de la situació del centre i com a dada d’interès per justificar dur a terme el Pla ha afirmat que “el nombre d’urgències ateses augmenta cada any amb una mitjana de quasi 200 urgències al dia, les quals s’atenen en el mateix espai físic que quan es va inaugurar l’hospital”, amb la professionalitat dels treballadors del centre.

També la Consellera ha reclamat que les Balears siguin una de les Comunitats Autònomes amb manco despesa sanitària, a més de comunicar la intenció del Govern de tornar a obrir els Centres de Salut els capvespres, per potenciar l’Atenció Primària i millorar l’accessibilitat a la sanitat pública.

Back To Top
Search