Skip to content

Unides Podem presenta Ramon Pérez com a candidat a la batlia de Manacor

L’acte comptà amb la presència i suport dels candidats del partit al Govern Balear, al Consell de Mallorca i a l’Ajuntament de Palma.

Ramon Pérez (Palma, 1981) fa prop de vint anys que és un manacorí més. I per mostra el botó que aquesta setmana ha estat presentat com a cap de llista per Unides Podem. Cal recordar que era tota una incògnita qui podia arribar a ser el candidat del partit de Ione Belarra i Irene Montero a Manacor després que el seu regidor Carles Grimalt els darrers vuit anys anunciàs que no continuaria en la primera línia de l’arena política.

Ramon Pérez, un apassionat del món del còmic i dels jocs de taula, és dissenyador i du un estudi de creació de jocs de taula. Durant anys va regentar una coneguda botiga de jocs de taula a Manacor.

Pérez ja havia anat de número 5 a la darrera llista d’Unides Podem a Manacor, i de fet és militant d’aquest partit gairebé des de la seva fundació.

El nou candidat explicà que des del seu partit “posarem èmfasi en la conciliació familiar, creant activitats i cursos per a famílies amb infants de 0 a 3 anys”. Segons va explicar el candidat, aquesta proposta respon a la voluntat de peensar “en les persones més vulnerables, per això posarem especial atenció en polítiques socials que afavoresquin la integració i la inclusió”.

A més, Perez va assenyalar que “volem fomentar l’ocupació i l’activitat econòmica al nostre municipi, provovent la inversió en el teixit empresarial local i en l’economia social”, i va comentar que aquest objectiu seria possible “amb mesures com ara l’Oficina d’atenció digital, un ens que serviria perquè totes les persones del municipi tenguin accés a les noves tecnologies”.

En declaracions al nostre mitjà, el nou candidat ens assegurava que “tenim la llista pràcticament acabada, perquè hi ha molta de gent disposada, ens queda definir un parell de serrells poc importants”, deia Pérez, en referència al fet que els detalls que cal aclarir fan referència a les posicions que ocuparan els candidats dels dos partits de la coalició entre Podem i Esquerra Unida.

Ens ha explicat també que “hem fet aquesta presentació del candidat perquè anàvem una mica enrere respecte dels altres partits, pel que fa a la presentació de candidat, però ara ben aviat farem la presentació tant de la llista com del programa”.

Segons Ramon Pérez, “el nostre objectiu és tenir la màxima força possible i després ja ho veurem”, diu en referència a la possibilitat o no de repetir el pacte d’aquests darrers quatre anys: “Quan hagin passat les eleccions, i després dels resultats, ja veurem si feim aquesta configuració o una altra. Ara posam la feina en l’objectiu de transmetre el nostre missatge i el nostre ideari”.

Finalment, i en referència a la llista, Pérez ens avança que entre els deu primers, llevat de dues o tres persones entre les quals es compta a ell mateix, la resta són totes pràcticament noves”, en una mostra de la voluntat de renovació del partit a Manacor.

Back To Top
Search