Skip to content

Vermut i música, un bon pla pels dissabtes a migdia

Dissabte a migdia, un vermut, acompanyat de les delicioses propostes gastronòmiques preparades per Can March, Sa Factoria i el restaurant Somnis, música en directa i la gent asseguda al solellet fent la xerradeta. Aquest era l’ambient que es respirava dissabte passat a la plaça de les Verdures amb el retorn del Vermutejant.

La iniciativa, que té per objectiu promocionar la plaça de les Verdures i els productes de proximitat, torna després d’un parèntesi coincidint amb els mesos d’hivern, i els manacorins en podran gaudir tots els dissabtes de les 11 a les 13 hores fins el 24 de juny.
Les placeres i placers es mostraven dissabte satisfets per la represa de l’activitat que “anima la plaça” i serveix per “acostar la gent més jove, que no té l’hàbit de venir a fer mercat, i moltes vegades prefereix anar a les grans superfícies”. En aquest sentit, “la música en directe és un bon esquer per als joves”, explicaven contentes les placeres Joana Riera, Joana M. Veny i Maria Santandreu.


Els xefs dels tres restaurants que de moment s’hi han implicat també se sentien satisfets amb l’arrencada del Vermutejant. Tant les placeres com els cuiners coincidiren però en remarcar la necessitat de fer difusió de l’activitat. “Ja és el segon any que ho feim, però encara hi ha molta gent que no ho sap” afirmava Tomeu Bauzà de Sa Factoria. Tanmateix els restauradors reconeixen que enguany l’Ajuntament s’ha esforçat en donar a conèixer la iniciativa entre els agroturismes del municipi i esperen que això es tradueixi en la visita de turistes, que dissabte passat ja es començava a notar.
La regidora Catalina Riera recordà durant la presentació del Vermutejant que és una proposta oberta a tots els restaurants del municipi i a tots els músics de Manacor.

Back To Top
Search