Skip to content

Vigor per la igualtat als centres de secundària

Aurora Picornell al Mossèn

A l’IES Mossèn Alcover inauguraren l’Espai Aurora, amb un banc amb el nom inscrit de la lluitadora feminista Aurora Picornell, assassinada pel feixisme. Exposicions, tallers teatrals, i altres activitats a tots els nivells de l’institut completaren una setmana intensa, amb el colofó d’una impressionant performance que va posar la pell de gallina a tothom qui la va presenciar.

Paraules i lluita per la dignitat

A l’IES Manacor feren un mural d’homenatge a les germanes Mirabal amb papallones i frases elaborat per l’alumnat de l’assignatura Igualtat de gènere. A tots els  nivells es va fer feina a les tutories sobre el consentiment. Penjaren un llaç a l’entrada del centre.

Empatia amb les víctimes a l’IES Porto Cristo

A l’IES Porto Cristo l’alumnat va conèixer les històries reals de quatre dones maltractades i després va sortir de forma ordenada de les aules per aferrar missatges empàtics sobre quatre siluetes de color negre. Un vídeo sobre la mort de Lucrècia per part de l’alumnat d’Història de l’Art, i unes mans clamant solidaritat i justícia per part de l’alumnat de plàstica, complementaren la jornada de divendres.

 

Back To Top
Search