skip to Main Content

“Volem potenciar l’esport perquè els nins i nines aprenguin a través de la diversió”

El club Zona 5 obri les inscripcions a partir del 2 de setembre i prepara la nova temporada 2020-21 marcada per la Covid-19. La nova directiva ens parla sobre la cerca de nous espais de joc, la introducció de la secció masculina i l’ampliació de les plantilles i categories.

Enguany, el club femení aposta per un nou full de ruta que, per una banda, fa créixer el club i, per l’altra, s’adapta a la nova realitat de la Covid-19. La nova directiva del Club femení Zona 5 de Manacor ha aprofitat l’aturada de l’estiu per reorganitzar la nova temporada i adaptar els entrenaments a les mesures de seguretat sanitària. Com explica el president, Paco Pastor,”hem hagut de reinventar tots els entrenaments, estam acostumats a usar espais tancats, treballam principalment a la pista de bàsquet, i hem hagut d’utilitzar espais oberts com pistes d’atletisme o parcs públics”. Per tal de garantir la seguretat, els entrenaments alternaran espais oberts i tancats, donant sortida als llocs usats durant la pretemporada com la via verda o les platges de s’Illot i Portocristo.

A més, la directiva té la intenció d’ampliar les plantilles i categories i apostar per l’entrada de la secció masculina. El Zona 5 és un club femení i com afirma Paco Pastor, “el problema és que a l’escoleta venen tant nins com nines, però, quan acaben aquesta fase, els nins van a altres clubs”. La idea és començar a introduir a poc a poc els nins al club després de l’escoleta, l’objectiu, remarca el president, és de “generar una base perquè el club sigui mixte”. Una base imprescindible per a crear més equips femenins, masculins o mixtes.

Tot i les novetats, els valors del club romanen intactes. El president afirma que “volen potenciar l’esport perquè els nins i nines aprenguin a través de la diversió”. La inscripció és gratuïta fins a desembre i el Club està fent feina per tal d’allargar-ho a la resta de la temporada, “estam estudiant les despeses que tendrem per veure si ho podem assumir tot l’any”, conclou Paco Pastor.

Back To Top
Search