Skip to content

Vox Manacor, fent amics

Manacor ahir va ser una festa. Mentre centenars d’adolescents desobeïen el ban municipal que prohibia qualsevol acció pirotècnica pels carrers de la vila, a sa Bassa alguns centenars de persones es concentraven en protesta pel genocidi que pateix el poble palestí a mans d’Israel. A Na Capellera, el Manacor jugava per segona vegada un partit oficial contra un “primera divisió”, el mític i exòtic Las Palmas.

El camp es va omplir i com sempre, el futbol va servir per teixir complicitats entre els seguidors congregats. Va ser el cas dels líders del partit d’extrema dreta Vox a Manacor, que varen estar molt contents de poder-se fotografiar amb manacorins il·lustres com el sempre humil, afable i proper Rafel Nadal, que continua fent feina per poder reaparèixer a l’inici de la temporada que ve; o amb el batle Miquel Oliver i el delegat de Medi Ambient Sebastià Llodrà, que a la imatge mirava de recordar les quatre barres del mosaic de l’altre dia a l’Auditori.

Es veu que Esteve Sureda, tot i ser el número u d’un partit catalanòfob, espanyolista, homòfob, masclista i racista, cau en gràcia. Meam si encara  serà ell l’encarregat de reconciliar el batle Oliver amb el tennista Nadal.

I per cert, com deia aquell anunci sobiranista tan simpàtic, pel que es veu a les imatges, queda clar que a Manacor el futbol encara és cosa d’homes…

Back To Top
Search