Skip to content

Més-Esquerra reclama la restitució de la senyera quadribarrada al balcó de l’Ajuntament

Més-Esquerra presentarà una moció al pròxim ple de l’Ajuntament, que se celebrarà demà dilluns 14 de març, per restituir la senyera al balcó de l’Ajuntament, que va ser retirada a mitjan mes de gener amb motiu de les festes de Sant Antoni.

El regidor de Més-Esquerra Joan Llodrà recorda que a la sessió plenària de dia 13 de gener de 2014, per 17 vots a favor i 3 en contra, l’Ajuntament de Manacor va aprovar el següent acord: «Declarar la senyera de les quatre barres (llaç quadribarrat inclòs) com a símbol oficial d’interès local». 

La senyera esdevenia així, l’únic símbol oficial declarat pel propi municipi, més enllà dels prescriptius per normativa supramunicipal. I arran d’aquest acord, el llaç quadribarrat va presidir el balcó consistorial fins que l’actual equip de govern (Pi-PP-AIPC-SyS) el va retirar el passat mes de gener.
La moció de Més-Esquerra proposa que l’Ajuntament en ple acordi que “la senyera quadribarrada, símbol oficial de Manacor, sigui penjada al balcó de l’Ajuntament vell de manera permanent, fins que un nou acord de ple ho revoqui”. I especifica que el símbol es podrà materialitzar de tres formes diferents a criteri de l’equip de govern: com a llaç quadribarrat, com a bandera amb pal o com a bandera horitzontal a la barana.

Back To Top
Search