skip to Main Content

Volem demana el cessament del delegat de s’Illot per qualificar d’“emprenyosos” els veïnats del nucli

Volem Manacor ha presentat avui dematí una instància al registre de l’Ajuntament en la qual demanen al batle Pedro Rosselló (PP) el cessament del delegat de s’Illot, Antonio García (AIPC-SyS). L’únic regidor de Volem al Consistori, Carles Grimalt, creu que García no pot continuar en el càrrec després de la “molt greu” situació viscuda dilluns en el ple de l’Ajuntament. Un veïnat del nucli costaner, durant el torn d’intervencions del públic, s’adreçà al delegat per demanar-li que es disculpàs per haver etiquetat d’“emprenyosos” els silloters que li fan arribar les seves queixes. Grimalt retreu al delegat que no només no és disculpàs sinó que es “reafirmàs en què és veritat que ho són emprenyosos, en un to gens conciliador”.

En la instància presentada, Volem Manacor recorda al batle que en una democràcia qui té el poder és el poble i que els “governants es deuen als ciutadans”. Per això entenen que amb comportaments com el del delegat de s’Illot “s’esqueixa la definició de democràcia”.
Els representants de la marca de Podemos a Manacor consideren que García no pot continuar al capdavant de la delegació de s’Illot, però no veurien malament que el batle li assignàs altres responsabilitats dins l’equip de govern.

Comentaris masclistes
El partit de Grimalt també retreu a Antonio García que “empri expressions masclistes” durant el ple. El comentari va tenir lloc quan el mateix veïnat va demanar al delegat que faci que l’Associació de Veïnats de s’Illot convoqui eleccions. Es dóna la circumstància que la presidenta en funcions de l’associació des de fa anys és la parella d’Antonio García. Segons Volem, el regidor d’AIPC-SyS respongué “amb l’afirmació que ell amb la seva dona només se n’hi va al llit”.
Per a Grimalt, “no pot ser que García falti al respecte durant els plenaris amb el seu vocabulari extret de cantines de barriada”.
El regidor de Volem també ha carregat contra “la mala gestió del delegat durant les festes”.

Back To Top
Search