skip to Main Content

Aprovats uns pressuposts “austers”

“Es preveuen dos milions i mig en inversions, tenim esment de l’educació, de la informàtica, de l’esport, de la brigada, de la xarxa d’aigües i dels accessos als aparcaments, d’un nou skatepark…”. Així defensava dilluns passat els pressuposts de l’Ajuntament per al 2017 la delegada del ram Maria Antònia Sansó. Aprovats amb el vot en contra de l’oposició, els pressuposts foren criticats per Carles Grimalt, que anuncià el seu vot negatiu “perquè no creim en aquest equip de govern, perquè ens sembla un grup de coneguts que es reparteixen el pastís i a més se’l reparteixen malament”. Grimalt criticà que “no quadren les dedicacions exclusives amb la futura pujada de sou del batle”. També recordà que s’abaixava un 14 per cent el pressupost de s’Illot, on hi ha previst “un euro (sic) d’inversió”. També criticà, Grimalt, els 31.000 euros per una aplicació informàtica per llogar les cases rurals, quan el Govern en té una de molt semblant per llogar els refugis”.

Amanda Fernández, del PSOE, criticà les partides pressupostàries que no s’havien gastat durant el 2016, com ara els parcs canins, les zones de jocs infantils, els GPS per als cotxes de policia… Fernández també es felicità pel pla d’Igualtat, que enguany estarà fet, però per al qual només hi ha prevists 3.000 euros. I així mateix es referí al delegat de Festes, que tot i tenir dedicació exclusiva, només du les festes de Manacor.

Cristina Capó, de MÉS-Esquerra també criticà les inversions no fetes, com la de la millora de la plaça de les Verdures. I alertà que amb el control de seguiment de la contracta de la neteja, no es pagàs dues vegades la mateixa feina. Així mateix Capó també es preocupà perquè no hi ha cap partida per millorar la mobilitat.

Finalment, Capó també criticà que no s’hagués gastat ni un sol euro en participació ciutadana i donà una idea: “Feis un referèndum per veure si la gent vol que apugem el sou al batle”, fet que arrabassà una ovació del públic assistent.

Back To Top
Search