Skip to content

La bellesa, denominador comú del nou cicle de la Sala La Fornal

La sala La Fornal d’espectacles presenta la programació per al pròxim mes de desembre i gener amb la bellesa com a denominador comú, enmig de diversos gèneres que tenen punts en comú com la poètica i la música. Des dels estandars del jazz fins al bells versos de Sagarra i Miquel A. Riera.

Aquest dissabte 3 de desembre enceta la programació Clara Gorrias Quartet Jazz&Swing Time, amb Clara Gorrias a la veu, Pere Arguimau a la guitarra, Guiem Pons a la bateria i Lluís Gener al contrabaix.

Segueix el diumenge 11 de desembre amb El gust és nostre!, de la companyia La Fornal. A la manera d’un menú gastronòmic emprenem un viatge per la vida enmig d’una posada en escena entre llibres, làmpades, estris de cuina i dos músics disposats a compartir vivències i sentiments. En aquest recorregut, en una dramatúrgia basada en entrevistes, cartes, memòries de diferents poetes, s’enceta un pont amb l’espectador en la necessitat de veritat a la vida, a l’art, a l’escriptura. Joan Gomila s’acompanya del saxofosnista Cesc Muntané i el guitarrista Kike Barrenengoa.

Dilluns 26 de desembre, diada de sant Esteva, el grup de música antiga Políssonia i amb Joan Gomila com a rapsoda interpretaran el bell poema de Nadal de Josep Mª de Sagarra

Completa aquest cicle Pep Tosar, que dia 15 de gener a les 19h interpretarà Miquel Àngel Riera amb el seu espectacle Poemes a Nai, un espectacle de poesia i música, configurat a partir d’una antología de Miquel Àngel Riera que inclou poemes de tots els seus llibres de poesia. Des de Poemes a Nai fins El Pis de l’Abadia, passant per Biografia, La bellesa de l’home o el Llibre de les benaventurances.

Back To Top
Search