Skip to content

Una careta de dimoni feta de lletres

dsc_0380

Les ganes de festa dels més ‘santantoniers’ ja s’han fet presents a Manacor amb els primers crits de Visca Sant Antoni! El Patronat de Sant Antoni ha fet pública la imatge de les properes festes, un disseny d’Antoni Oliver Galmés. Divendres a les 20.30 h el Patronat feia públics els noms dels tres primers classificats del concurs que cada any serveix per triar la imatge de la festa. Així Joan Sirer Melis ha alçat el segon premi del concurs i Magdalena Adrover Gayá el tercer.

La imatge guanyadora, dissenyada per Antoni Oliver Galmés, consisteix en la careta del dimoni gros de Manacor dibuixada a partir del traç d”algunes de les paraules més simbòliques de la festa. Aquest disseny serà el que els santantoniers i santantonieres lluïran a les dessuadores i en altres productes que ja es poden comprar per contribuïr a la festa. I és que des de divendres dia 9 de desembre els productes de Sant Antoni ja estan a la venda al local del Patronat i estan a punt per convertir-se en regals perfectes per aquest Nadal.

Concurs 2018

Des del Patronat de Sant Antoni anunciaren que fins el proper dia 7 de febrer tothom que ho desitgi podrà presentar a concurs els dissenys originals perquè puguin aspirar a endur-se els 500 euros de premi i a convertir-se en la imatge de Sant Antoni per l’any 2018. A més el president del Patronat, Antoni Gomila, va anunciar que el programa de Sant Antoni del 2017 es donarà a conèixer el proper dilluns dia 9 de gener a partir de les vuit del vespre a la sala d’actes de ca na Vallespina. L’acte “servirà per fer un homenatge al sonador de la colla de dimonis Antoni Riera ‘Boveret’, que enguany es retira i volem fer-li entre tots una festa d’agraïment”, explicà el president del Patronat. Per acabar l’acte el batle de Manacor, Pedro Rosselló, va “agraïr a totes les persones que fan feina durant mesos perquè tots els manacorins puguem gaudir unes festes que cada any mos fan sentir més orgullosos de compartir poble i municipi”. En acabar l’acte molts dels assistents aprofitaren per tastar la mistela i els senyorets que s’oferien i també per comprar les dessuadores amb la imatge de Sant Antoni 2017. 

Back To Top
Search