Skip to content

Catalina Riera: “Em present amb il·lusió multiplicada”

La batlessa repeteix candidatura amb el suport de l’aparell del partit i es presenta als mitjans

“És un honor encapçalar novament aquest projecte. Qualcú va dir que Catalina Riera no tenia il·lusió. Reconec que em fa peresa la campanya, perquè tenim molta feina a l’Ajuntament, però em present amb il·lusió multiplicada, perquè quan començàrem teníem un projecte per encetar, i ara el tenim en marxa”. Riera recordà que després de la seva presència a l’equip de govern “el poble ha sortit transformat en tots els aspectes i en positiu”.

Riera havia estat presentada pel president del Pi a Manacor, Jaume Mut, després de recalcar l’orgull que suposava per a ell que seu primer acte com a president del PI a Manacor fos la presentació de Catalina Riera com a candidata a la batlia, recordà els valors que per a ell representa la seva candidata: “Amabilitat, transparència i sentit comú, a més de la seva capacitat de lideratge”.

Seguidament, prengué la paraula Jaume Font: “Catalina Riera té la virtut que tenim els qui feim part de la família del PI: és de les persones que passen pena i es preocupen dels problemes que tenen entre mans, i no tothom té aquest compromís”. Font seguí: “Si només volem anar a les processons no captam el pols del poble, i nosaltres ens presentam convençuts que guanyarem les eleccions, no només a Manacor, sinó a Mallorca”. Font recordà el perfil que segons ell té el seu partit i també el de Catalina Riera: “Moderat, tranquil, pròxim… jo he estat batle i sé veure el batec d’un poble, em basta veure com s’acosta la gent a na Catalina per veure tot això”.

Interrogat pels periodistes assistents a l’acte al restaurant Mig i Mig de sa Bassa, Font respongué que “nosaltres no donam lliçons a ningú, sinó que mostram com som, i pactam amb qui s’acosta més al nostre programa i amb qui ens permet dur-lo endavant”, alhora que insistia que “nosaltres no som la frontissa, sinó que som la porta, i no preparam cap vestit per anar a la processó, sinó que ens fermam les sabates ben fortes per posar-nos a fer feina”.

Font també parlà de les eleccions espanyoles d’aquest mes d’abril vinent: “Nosaltres no podem lluitar contra Tele5 o La Sexta, però hi serem amb un candidat que és el millor que podíem tenir”. Font es mostra aspre amb MÉS: “Duen unes cucales enormes. Els hem demanat d’anar junts cada vegada que hi ha hagut unes eleccions i no ho han volgut, estic convençut que plegats ja hauríem tengut el diputat a Madrid”, mentre recordava que la seva aspiració era “emmirallar-nos en el model canari, mirau tot el que han aconseguit tenint presència a Madrid”.

L’acte de presentació de la candidata Riera acabà amb un berenar regat amb vi i cervesa i una foto d’equip ben al mig de sa Bassa. Entre els assistents, els altres quatre regidors del partit a la Sala, la candidata del PI al Consell, Xisca Mora, i el candidat del PI a la batlia de Palma, Josep Melià.

Back To Top
Search