Skip to content

El Club Scrabble Manacor cerca nous jugadors per créixer

Ja ho tenen tot a punt. El Club Scrabble Manacor ja té elaborat el calendari per encetar la nova temporada, la quarta ja de la seva història, amb una ManaCup, la competició regular que s’allarga entre els mesos de novembre i juny, més nombrosa que mai. L’objectiu per a enguany és comptar amb 48 jugadors. Aquesta competició no s’ha aturat de créixer: 20 jugadors el primer any; 32 el segon; i 43 el tercer.

És per això que el club ja ha fixat els dissabtes 14 i 28 d’octubre com a jornades d’entrenament per als jugadors més rovellats i sobretot també per a aquells qui s’incorporen al joc o al club per primera vegada. El dissabte 14 la trobada tendrà lloc al Molí d’en Beió a partir de les 17 h. Les inscripcions per a la ManaCup van a bon ritme i de les 48 places oferides ja n’hi ha 42 d’ocupades. És de suposar que en el mes que falta per començar la competició s’ompliran finalment les anhelades 48 posicions. El club fa una crida a jugadors d’Apalabrados perquè surtin de l’armari cibernètic i gosin posar els seus sabers sobre el tauler físic.

La MiniCup, per als més joves
A més, enguany el club impulsarà també una competició per a nins i joves d’entre 10 i 15 anys, amb l’objectiu de promoure el joc entre les noves generacions i fornir així de saba nova el seu futur.

Els interessats, grans i petits, poden escriure a scrabblemanacor@gmail.com.

Una temporada apassionant
La tercera temporada del Club Scrabble Manacor ha estat apassionant. Encetà el palmarès el Campionat Vila de Petra, a cinc rondes, amb la victòria de Joan Pascual, ara ja tetracampió. Hi participaren un total de 27 jugadors. La segona competició a decidir-se va ser el III Ciutat de Manacor, amb un guanyador de luxe, el romanès resident a Cerdanyola Octavian Mocanu. El campionat baté el rècord de participació, amb un total de 51 jugadors.

La ManaCup, segurament la competició més estimada pels jugadors del Club Scrabble Manacor, acollí un total de 43 participants i tengué nova campiona. Maribel Servera acabà per davant Mateu Xurí i Antoni Riera en un final de temporada apassionant.

Ja dins l’estiu, 15 jugadors participaren a la Duplicada d’Estiu, que va ser guanyada per Tomeu Riera, que s’enduia així el primer gran del seu palmarès.

Finalment, la darrera competició ha estat la Xàmpions d’Estiu, amb el sistema d’eliminatòries, i que ha estat guanyada per Maribel Servera, en una èpica remuntada davant Mateu Xurí.

Xurí i Servera, grans dominadors
El Club Scrabble Manacor manté dos rànquings per fixar qui han estat els millors jugadors de la temporada. En el Grand Slam, que té en compte les victòries de mèrit davant rivals teòricament superiors i que suma scrabbles, punts per partida i altres paràmetres, s’ha imposat com a líder final Mateu Xurí, amb un ampli avantatge sobre Maribel Servera, Tomeu Riera o Joan Pascual, entre d’altres.

En l’ATP, on es té en compte la posició obtinguda en cada campionat, ha resultat vencedora Maribel Servera, per davant Joan Pascual i Mateu Xurí.

Back To Top
Search