Skip to content

Les Proves de Batxillerat d’Accés a la Universitat d’enguany, “sense cap incidència”

Els dies 11, 12 i 13 de juny han tengut lloc a l’IES Manacor les Proves de Batxillerat d’Accés a la Universitat. Alumnes dels instituts de Manacor, Sant Llorenç i Santanyí han provat els seus coneixements per a iniciar els estudis superiors.
El coordinador de les proves, Bernadí Gelabert, comenta a Cent per Cent que “el pavelló de l’IES Manacor s’ha dividit en 4 aules, amb capacitat per a 74 alumnes, i l’aula magna s’ha emprat per a alumnes amb necessitats especials, amb un màxim de 43 alumnes; per tant, passaran per aquí uns 340 estudiants”.

Explica, també, que una de les novetats és que enguany els examinands “poden dur escrit en un imprès en quina llengua volen fer els exàmens, per evitar possibles incomoditats”. Afegeix, però, “que pràcticament un 95% dels alumnes, si no més, ha triat fer els exàmens en català”. Gelabert conclou dient que “així i tot, nosaltres hem d’estar preparats com si tothom volgués els exàmens en castellà, i això és una tudada important de paper”.
Finalment, el coordinador comenta que “les primeres dues jornades han estat molt tranquil·les, sense cap incidència ni problemes d’ansietat”.

Back To Top
Search