Skip to content

“Després de 6 anys, serà la primera vegada que tendrem un entrenador de fora de Mallorca”

Parlam amb Maria Antònia Perelló, presidenta del Club Voleibol Manacor, sobre el nou fitxatge d’Alexis Rubén González com a entrenador i de la renovació de ConectaBalear com a patrocinador de l’equip.

Josep Ramon Santiago

Què suposa l’entrada d’aquest nou entrenador per al Club?
Jo te podria dir que suposa un canvi de perspectiva, més que res perquè és la primera vegada, en les 6 anys ara que durem, que tendrem un entrenador que no sigui d’aquí, de Mallorca. Vàrem començar amb en Jaume Febrer, manacorí, després amb en Lluís Enric Molada, palmesà, i clar, és la primera vegada que ens estrenarem amb un entrenador de fora. I això suposa un canvi, però per a noltros també és un repte. Pens que és una oportunitat recíproca o simbiòtica, diríem, entre ell i nosaltres, ja que ell s’estrena com a entrenador a Superliga —sempre ha estat un jugador, fins aquesta temporada passada ha jugat— i ara demostrarà els seus talents i nosaltres també estrenarem la seva faceta que iniciarà com a entrenador. I res, tenim una expectativa, una inquietud, i a la vegada jo diria que una il·lusió per ambdues parts. I és una cosa guapa, veurem què passarà!

I quines aportacions pensau que vos pot fer n’Alexis?
Crec que confiam molt en els seus recursos, en les seves habilitats i els seus coneixements. Ha viscut moltíssimes competicions i és un dels millors lliures a nivell mundial. Crec el fet d’haver viscut tant d’anys dins un vestidor, entre tants d’equips, l’avalen: ha estat a l’Agentina, a Rússia i a França els darrers anys i, per suposat, n’ha viscut cinc aquí a Palma. Què més destacaries de la filosofia del nou entrenador? De la seva presentació, hi va haver tres frases que me varen quedar. Primer, va dir que els doblers dels clubs no ho són tot, que a vegades amb els doblers no guanyes. I clar, això ens dona confiança perquè la part econòmica és un dels factors que més ens ho fa passar malament: som el que som i partim d’un pressupost molt petit a devora tots els altres clubs. També va dir que de vegades els equips pensam que per fitxar els millors jugadors guanyarem, i moltes vegades no només se tracta de tenir els millors jugadors, sinó de crear connexions i que moltes coses quadrin i que te facin jugar bons partits i ser millors durant una temporada. I una altra cosa que va dir, és que els títols i les medalles que ells han tingut no ho són tot. Vaig veure amb quina humilitat ve cap a un club petit a fer feina, i malament tengui un currículum esportiu molt exitós, el que vol demostrar aquí és la passió pel voleibol.

ConectaBalear ha tornat a refermar el seu compromís com a patrocinador del Club. Com a entitats, quines coses teniu en comú?
Jo crec que valoram els projectes de manteniment a llarg termini, que poden donar resultat amb el temps, amb l’esforç, la constància i l’aprenentatge, crec que és una de les coses que més ens lliga amb ConectaBalear. I també perquè la marca aposta per l’esport minoritari, per la seva supervivència. Crec que tenen en compte que hi ha esports que sense la seva ajuda i sense la seva aportació serien impossibles de mantenir.

Back To Top
Search