skip to Main Content

Disbauxa i alegria al Far West manacorí

 

El carnaval de Manacor enguany es va vestir de Far West i va convertir la ciutat en Manacor City. Especialment la plaça Ramon Llull, que es va transformar en un decorat que concentra música de tots els temps, atraccions, activitats i fins i tot bous mecànics. I és que des de l’Ajuntament es va convidar tothom a participar en aquesta gran comparsa que incloia alguns dels personatges de les mítiques pel·lícules de l’oest: pistolers, indis, lladres, xèrifs, ballarins de cancan i moltes més coses.

Però la festa de carnaval va començar el matí amb Vermut i la música del grup Long Time No Swing que va fer ballar els amants del swing a la plaça del Palau. Més tard, a les 18.30 h, totes les fresses de Manacor es concentraren en aquesta cèntrica plaça manacorina per baixar en comitiva fins a la plaça de Ramon Llull, on estava preparada Gran Festa de Carnaval que va començar a les 20 h amb actuacions de discjòqueis, animació, efectes musicals, audiovisuals i d’il·luminació. A més, les paradetes de menjar per finançar viatges d’estudis i causes solidàries es concentraren davall la pèrgola de la plaça i varen servir per recuperar energies a tots els assistents.

El diumenge el carnaval continuà a Porto Cristo. A les 16 h a la plaça de ses Comes es concentraren totes les fresses del nucli, que acompanyades de les Tortugues Ninja i la batucada Arlequins, anaren fins al passeig de la Sirena. Alguns dels assistents trobaren a faltar una música més adequada per als infants i també es queixaren de la  brevetat de la festa que a les sis ja es donà per acabada.

Els Darrers Dies, però, només acabaran oficialment amb l’enterrament de la sardina, dimarts dia 28 de febrer. A Manacor la comitiva “funerària” sortirà a les 19.30 h de la plaça del Convent per arribar a la plaça de sa Torre, on se celebrarà una sardinada. I a Porto Cristo, també dimarts dia 28, el Centre de Cultura acollirà la “capella ardent” en honor a la sardina i des d’allà sortirà la comitiva que enterrarà la sardina a la platja per després tornar al Centre de Cultura a celebrar la tradicional sardinada.

Back To Top
Search