Skip to content

Divendres dia 1 comencen 37 dies de festes de Nadal

Les festes de Nadal arriben a Manacor amb l’encesa de llums de Nadal i el concert que oferirà la Banda de Música de Manacor, que tendrà lloc a sa Bassa el proper divendres dia 1 de desembre a les 19 h. Després d’aquest primer acte del programa, els ciutadans i ciutadanes de Manacor podran gaudir de més de noranta actes distribuïts en trenta-set dies, que és el que duraran aquestes festes al municipi.

Entre les moltes novetats que s’inclouen en el programa d’enguany des de l’Ajuntament es destaca el concert que la nit de cap d’any començarà a la plaça Weyler just després de les campanades. Però per Nadal no es poden oblidar els actes dedicats als infants. L’arribada del Pare Noel de dia 22 de desembre a Manacor i dia 24 de desembre a Cales de Mallorca; la dels patges reials dia 28 de desembre a Manacor i dia 29 a Porto Cristo o l’arribada dels Reis d’Orient també concentraran desenes de famílies amb infants. Però això no és tot perquè els tallers, els conta contes, i les activitats per a nins i nines són una constant en el programa d’engunay.

A més moltes altres activitats estan pensades per a tota la família. Visites al betlem de la plaça de ses Verdures, el Mercadet de Nadal que recorrerà el centre de vianants els dies 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de desembre o l’activitat comercial Ja és Nadal al carrer de Ciutat de dia 16 de desembre a partir de les 17 h ajudaran a mantenir ben viu l’esperit nadalenc a Manacor. Tot sense oblidar el trenet de Nadal que recorrerà la rambla del Rei en Jaume, l’avinguda de Baix des Cós i l’avinguda del Torrent.

La música també serà una constant durant aquestes festes. L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, la Banda de Música de Manacor, Ars Antiqua, Cap Pela, el Mallorca Gay Men’s Chorus, les corals de Manacor o la música jazz formaran part de la banda sonora d’aquestes festes. A més la cultura es manifestarà de diferents formes en molts dels actes del programa com les presentacions de llibres, el microteatre o les conferències, com la que dia 13 de desembre a les 20.30 h a la Institució Alcover desgranarà els secrets del Nadal a Mallorca.

Des de l’Ajuntament han agraït “l’esforç de totes les persones i entitats que participen i que fan possibles aquestes festes, des dels voluntaris fins les empreses i particulars que han programat actes dins i fora de programa”, destacà el delegat de festes Mateu Juan. I és que existeix “una llista extraoficial d’esdeveniments enorme que ens fa sentir orgullosos com a poble”, segons el regidor de Festes.

Back To Top
Search