Skip to content

Ensenyaments de règim especial de futbol i de bàsquet a l’IES Mossèn Alcover

La setmana passada es va celebrar a l’IES Mossèn Alcover l’acte d’inauguració dels Ensenyaments Esportius de règim especial de les modalitats de futbol i de bàsquet. Aquest grau s’imparteix per primera vegada al centre i pretén ser la referència de les titulacions esportives de la comarca.
El curs va adreçat a alumnat d’entre 17 i 21 anys que, en la majoria de casos, no han trobat en els estudis ordinaris les motivacions i interessos per a la seva continuïtat acadèmica. Se’ls presenta un format d’estudis d’acord amb la seva realitat i amb un caràcter eminentment pràctic. Hem de destacar que aquests estudis es realitzen en format presencial diürn.
Els Ensenyaments Esportius tenen una doble finalitat. Per una part, aconseguir que els alumnes no abandonin el sistema educatiu. Per l’altra, preparar-los per a què puguin continuar estudiant, per facilitar-los l’accés a estudis de nivell superior, ja siguin un cicle formatiu de Grau Superior Fisicoesportiu o bé estudis d’altres famílies professionals. Els alumnes, en acabar el curs (que té una durada aproximada d’un any escolar) tendran la titulació acadèmica de Tècnic Esportiu de Grau Mitjà.

Back To Top
Search