Skip to content

El Circ Bover desplegarà les seves propostes artístiques i educatives durant dos mesos al parc de na Molla

Les propostes inclouen activitats per a escolars com “Descobreix el Circ” o les actuacions de Tortell Poltrona, Las Poderío o Pep Suasi.

El Circ Bover arriba a Manacor amb una proposta educativa i cultural que promet encantar a petits i grans. Situat al parc de na Molla, aquest circ uneix forces amb l’Ajuntament de Manacor per proporcionar una experiència única. En una roda de premsa matinal aquest dimarts, el batle Miquel Oliver, el delegat de Cultura Ferran Montero i el director del Circ Bover, Sebastià Jordà, van revelar els detalls d’aquesta col·laboració.
La primera iniciativa, titulada “Descobreix el Circ”, està destinada a les escoles de tot Mallorca i espera involucrar prop de 4.000 alumnes des de tercer d’Educació Infantil fins a 6è de Primària. Aquesta activitat pretén acostar els valors i la història del circ als més joves, amb l’ajuda de projeccions i d’actuacions dels diferents personatges que integren la història circense, dels gladiadors als acròbates, fins i tot arribant “al circ del futur”, com va declarar Sebastià Jordà, director del Circ Bover. També es vol posar en valor la importància d’aquesta disciplina “que va estar a punt de desaparèixer”, segons explicà Jordà, i dels mateixos artistes de circ, “que són una mescla entre esportistes d’elit i artistes. Entrenam cada dia, amb esforç constant, i som molt versàtils: el qui fa malabarismes també sap muntar la carpa”, explicà
Per als caps de setmana de març i abril, s’ha preparat una programació variada. Tortell Poltrona inaugurarà la carpa amb “Post Clàssic”, seguit d’ “Històries de la Petita Lu”. El 9 de març, en col·laboració amb el Dia de la Dona, Las Poderío oferirà un espectacle especial. Altres espectacles inclouran el “Circ en Família” i la col·laboració entre Circ Bover i el músic Pep Suasi, amb l’espectacle “Suacirc”. S’anuncià, també, que el web de l’Ajuntament de Manacor oferirà tota la programació a partir 14 de febrer. Un altre fet destacable és que el Circ Bover s’unirà amb entitats locals com el Col·lectiu Neura, que enregistrarà un podcast en directe a la carpa.
Ferran Montero, delegat de Cultura, destacà la importància de donar a conèixer el circ com a part de l’oferta cultural de Manacor. Sebastià Jordà, director del Circ, agraí reiteradament l’acollida i ressaltà la importància de l’enfocament didàctic del circ per apropar-lo als més petits. Miquel Oliver, batle de Manacor, subratllà el paper de la ciutat com a capital cultural i el valor educatiu del Circ Bover, que, com declarà, “és molt més que un circ: és un agent creador de consciència”.

Back To Top
Search