Skip to content

“El gust es nostre” enceta la programació de la Sala La Fornal que acaba d’obrir les seves portes a Manacor

La Sala La fornal, inaugurada recentment al carrer Coves dels Hams de Manacor, iniciarà la seva programació de tardor-hivern el diumenge 11 d’octubre a les 20:00 amb la proposta “El gust és nostre!”, un espectacle de sabors sensorials i paisatges musicals.
L’actor Joan Gomila interpreta el muntatge acompanyat dels músics Cesc Montané i Enrique Barrenengoa. Gomila explica que la proposta va sorgir “l’estiu de 2014, al poble d’Orient, on assajarem després d’haver fet dues prèvies a Sineu i Manacor i veure la resposta positiva del públic. Ara ja són més de vint les funcions realitzades per Mallorca, València i Catalunya”.
A la manera d’un menú gastronòmic l’actor emprén un viatge per la vida enmig d’una posada en escena entre llibres, làmpades, estris de cuina i dos músics disposats a compartir vivències i sentiments. “En aquest recorregut, en una dramatúrgia basada en entrevistes, cartes, memòries de diferents poetes, s’enceta un pont amb l’espectador en la necessitat de veritat a la vida, a l’art, a l’escriptura”.

Back To Top
Search