skip to Main Content

El Partit Popular exigeix la retirada immediata dels senyals viaris de la zona de la plaça del Cos

La formació declara que el comportament d’Oliver “reforça les nostres sospites en el seu nul interès que la reobertura del trànsit funcioni”.

En un comunicat emès el passat dilluns, el Partit Popular de Manacor ha exigit “seriositat i rigorositat” a l’equip de govern de l’Ajuntament de Manacor pel que fa a les recents decisions sobre la circulació a la plaça des Cos i els carrers adjacents.
Els populars comencen explicant la situació: “Al mes de novembre el batle Oliver decidí tancar la plaça des Cós al trànsit provinent del carrer Amargura i en direcció a la plaça Ramon Llull. Amb aquest tancament també programà tot un seguit de canvis de direcció en els carrers del centre propers a la zona. I de fet, feu instal·lar els senyals de trànsit que havien de regular aquestes modificacions en la mobilitat. Fa poques setmanes el batle Oliver comunicà públicament que reobriria la plaça des Cós al trànsit des de la plaça del rector Rubí, la continuació del carrer Amargura, davant les ‘peticions reiterades’ del Partit Popular i els altres partits de l’oposició. També anuncià que els canvis en les direccions previstes es revertirien”.
Segons el partit, però, el batle no ha estat conseqüent: “Tot i així, els senyals de trànsit instal·lats no han estat retirats, només coberts amb bosses de fems”. És per això que exigeixen “la retirada immediata d’aquests senyals coberts que no fan més que embullar i instam al batle Oliver a ser seriós i rigorós en la decisió que ha pres de reobrir el trànsit aquest indret del centre”.
La formació també ha expressat la seva suspicàcia respecte dels actes del batle –“el fet de no fer llevar els senyals innecessaris ens fa dubtar, un pic més, de la paraula del batle Oliver i de les seves intencions”– i ha proclamat amb to lapidari que “des del Partit Popular de Manacor no permetrem que s’utilitzin els manacorins i manacorines com a arma política”. Afegeixen que “aquest comportament del batle Oliver també reforça les nostres sospites en el seu nul interès que la reobertura del trànsit des del carrer Amargura funcioni. Un exemple és la seva negativa a retornar al sentit anterior de la circulació el carrer capellà Pere Llull i el carrer rector Caldentey (s’hi podia accedir des de la mateixa plaça des Cós i no al contrari com estan ara)”.
Per tot això, el Partit Popular ha decidit “registrat una instància urgent per no haver d’esperar al Ple del mes de febrer, donada la necessària regulació del trànsit a tota la zona en benefici de la fluïdesa, l’eficiència i sobretot la seguretat de tots els usuaris de les vies urbanes”.
Quan hem requerit el testimoni de membres de l’Ajuntament, han respost que la seva posició respecte de l’afer no ha canviat i que, per tant, no farien comentaris.

Back To Top
Search