Skip to content

El pes de la neu va fer cedir un envelat que Estel de Llevant té al seu centre de treball

Els cotxes d’Estel de Llevant no han pogut sortir a fer feina aquests dies. La càrrega de la neu va fer cedir un envelat davall el qual hi havia aparcats els vehicles, un dels quals sembla que tendria danys importants.

Segons explica el gerent d’aquesta entitat manacorina, “el pes de la nevada va fer caure l’ombracle davall el qual solíem aparcar tots els cotxes que tenim, que són devers una dotzena. Es tracta d’una estructura metàl·licas coberta amb una tela verda d’aquestes per fer ombra. En cedir l’estrucutra, ha caigut damunt els cotxes”.

Aquest, però, no va ser l’únic mal ocasionat, ja que en cedir l’estructura també ha tomat una paret que hi havia al costat, aquest mur “ha caigut damunt dos cotxes, i n’hi ha un que té mal. Ahir no vàrem poder acabar de retirar els desperfectes perquè encara feia molt de mal temps”.

L’estrucutra que ha cedit és a uns terrenys que Estel de Llevant té llogats a la zona de Son Talent, on hi té el viver i també el centre de treball, des d’on parteixen els cotxes que fan servir alguns dels seus treballadors. Ara l’entitat fa una valoració dels danys i espera que la despesa de reparació sigui mínima perquè tant els vehicles com les instal·lacions tenen una assegurança.

 

 

Back To Top
Search