Skip to content

El Pi presenta el nou comitè municipal, encapçalat per Marga Fons

La que fou candidata de la formació a les darreres eleccions municipals assumeix el repte de liderar el nou comitè municipal. A l’acte de presentació, els membres de la nova executiva es mostraren motivats i “amb moltes ganes”.

Dimarts 5 de desembre es presentà el nou comitè municipal d’El Pi, a la seu provisional del partit del carrer Pius XII. Ens rebé la nova presidenta i líder del partit a Manacor, Marga Fons, juntament amb els nous membres de la junta: Damià Fluxà com a vicepresident; Marga Álvarez com a tresorera; Lluïsa Porras com a secretària i Marga Galmés com a coordinadora. A més, Tomeu Siquier, Tomeu Gomila, Xisco Mateu i Biel Sureda seran els vocals de la formació. A l’acte també hi assistiren el portaveu de la formació al Consell de Mallorca, Antoni Salas, i el president d’El Pi, Tolo Gili.
Gili explicà que, arran de les eleccions i de la situació interna que tenien, el partit va haver de “córrer per fer una junta provisional, a fer una llista electoral i no vàrem tenir temps de fer les coses de base ben fetes”. Ara, amb els quatre anys de la legislatura per endavant, i com declarà Fons, “volem que els veïnats de Manacor, de Son Macià i de Porto Cristo ens coneguin, coneguin el nostre projecte i coneguin les nostres reivindicacions cap a la nostra ciutat”.
Els membres de la junta asseguraren que “nosaltres no estam dins l’Ajuntament, però sí dins el poble”. Destacaren que se deuen als més de 800 votants que donaren suport al partit des de les urnes, i que “ara més que mai, amb un govern en minoria i un pacte encobert entre MÉS i el PP” –segons va remarcar el president del partit– és necessari que un partit amb gent “centrada i amb seny, amb sentit comú, que fuig dels extremismes” continuï “fent feina i fent propostes constructives”.
Marga Fons resumí les principals línies d’acció que centren els interessos d’El Pi Manacor: “Hem de millorar la mobilitat, impulsar un pla estratègic esportiu, la modificació del Pla General de Manacor o millorar el servei de neteja”. D’altra banda, els nous membres del comitè municipal es mostraren motivats: “Tenim ganes, ànims i força perquè El Pi creixi a Manacor. Volem ser el referent de la comarca i que el nostre projecte creixi i d’aquí a 4 anys governem a Manacor. Les nostres portes estan obertes a tots aquells que es vulguin acostar a conèixer-nos”.
Finalment, segons les declaracions del president Tolo Gil, El Pi “espera que a poc a poc se’ns reconegui la feina feta i es vagi confiant en aquest nou equip”.

Back To Top
Search