Skip to content

Els amants de la bona cuina i la micologia tenen una cita dia 22 al II Mercat Gastronòmic del Bolet

És temps d’anar a cercar esclatasangs i altres bolets i també de tastar-los, i el II Mercat Gastronòmic del Bolets de Sant Llorenç serà una bona oportunitat per fer-ho, els dies 21 i 22 de novembre.

Aquest esdeveniment culinari oferirà als visitants la possibilitat de veure com ciunen amb bolets davant del públic deu dels millors cuiners de les Illes Balears. Serà diumenge dematí a l’Estació, al show cooking express Codorniu que comptarà amb la participació de Tomeu Caldentey, Rafel Perelló, Andrés Benítez, Miquel Gelabert, Tomeu Martí, Víctor García, Sílvia Anglada, Xesc Reina, Joan Bagur i Marta Rosselló.
Un altre dels atractius de II Mercat Gastronòmic del Bolet serà el Màter Cuina que reunirà 20 concursants disposats a fer el millor arròs amb bolets, conduïts pel cuiner Koldo Royo. Els aspirants ja es poden insciure al mail xirimoiafactory@gmail.com.
A la segona edició del mercat dedicat al bolet també hi tenen un espai reservat fins a 7 food trucks, 7 furgonetes de menjar ambulant que ofereiran els seus plats elaborats amb bolets, i entre els quals hi haurà els coneguts hot dogs de Koldo Royo, servits amb bolets, per a l’ocasió. I els que ho prefereixin podran omplir la panxa i delectar el paladar amb les tapes groumet que serviran altres set restaurants.
L’Estació de Sant Llorenç oferirà diumenge també la possibilitat de trescar per un mercat dedicat als bolets, d’ensenyar als més petits a jugar i descobrir el món d’aquest fongs i de gaudir amb la música de Nye o els Watermelons Dijeis, entre altres.
Les activitats de la segona edició del Mercat del Bolet començaran però el dissabte 21 de novembre amb una jornada tècnica dirigida per Samuel Pinya, un dels grans experts en bolets de les Illes Balears, durant la qual els participants podran aprendre a reconèixer els diferents tipus de fongs, saber com s’han de cuinar, i tastar un menú de bolets fet per l’equip de Tomeu Caldentey al seu restaurant Taronja Negre de Sant Llorenç. Els interessats es poden inscriure enviant un mail a xirimoiafactory@gmail.com.

Back To Top
Search