skip to Main Content

Els col·lectius feministes de Manacor preparen per la vaga del 8 de març amb “mil motius”

A manco d’un mes de la vaga feminista de dia 8 de març, els col·lectius feministes de Manacor han encetat una campanya informativa.
El dissabte passat començaren els actes a la plaça de Sa Bassa amb una taula informativa pels vianants i amb un recorregut pels diferents comerços de la zona.
Sota els hashtags #1000motius i #CapALaVagaFeminista, se sumen a una iniciativa estatal amb la qual es volen recopilar les diferents motivacions de la gent per sumar-se a la vaga del 8M.
Entre els diferents cartells a tall de penjador, s’hi podia llegir “perquè quan torn a casa, vull ser lliure, no valenta”; “per demostrar la força i capacitat de les dones i així seguir amb esperança” o “perquè els referents de les nines deixin de ser princeses dèbils, dependents i amb cànons de bellesa irreals”.
A més a més, l’acte de Sa Bassa coincidia amb l’arribada del “Tren Violeta” una altra campanya informativa encapçalada pel Moviment Feminista de Mallorca, que consistia en fer el recorregut en tren de Palma a Manacor, amb l’objectiu d’informar a totes les persones usuàries sobre els detalls de la vaga general de dia 8 de marc.30
Els col·lectius feministes de Manacor varen anar a rebre a les diverses companyes que vengueren amb el tren i juntes caminaren cap a Sa Bassa, entre música i crits reivindicatius, per acabar amb un vermut feminista. El vermut aplegà una cinquantena de persones a més de totes les què, al llarg del matí, havien passat per a deixar el seu motiu per la vaga del 8 de març.

Back To Top
Search