Skip to content

Els One Fifty-Five tornen a guanyar les tradicionals Nadales de Can Lliro

L’edició 2019 de les Nadales de Can Lliro se celebrà el passat dissabte i va aglapir, com és habitual, una gran quantitat de persones entre el públic. Aquesta vegada però, la participació fou baixa, amb només quatre grups participants en el concurs. Aquests foren els “Dos-cents morts a la sala”, “Els arreplegats”, “Ses al·lotes de Meneco fons i les seves mares” i el duet One Fifty-Five. Cal remarcar també que una al·lota va pujar a cantar l’himne del Manacor i un altre grup va pujar a cantar la cançó d’aniversari per felicitar un amic seu que feia els anys.
La presentació va ser a càrrec de tres inspectors de l’ITE, la Inspecció Tècnica d’Edificis, que asseguraren que la reforma del local no complia amb els requisits tècnics necessaris i que, per tant, el bar hauria de ser clausurat si no arreglava els desperfectes. A més, van comptar amb un vídeo replet de testimonis dels veïnats del carrer Ciutat i clients habituals del local en el qual explicaven les deficiències de la nova reforma. Així i tot, donades les dates assenyalades, els donaren quinze dies per resoldre totes les deficiències.
Així mateix, els tres inspectors van demanar a totes les persones assistents que contribuïssin en les despeses que això suposaria, tot transformant l’espectacle en una gala benèfica “en benefici dels beneficis de Can Lliro”.
A més, les Nadales 2019 varen comptar amb un jurat de luxe i molt expert en el món musical. Es tractà de la cantant italiana, Laura Pausini, la mundialment famosa, Rosalía i el manacorí, Jorra Santiago.
El grup One Fifty-Five tornà a posicionar-se com a vencedor del vespre de les Nadales de Can Lliro, després que l’any passat perdessin la primera posició del concurs. Aquí us deixam la lletra de la seva nadala.

Lletra de la Nadala guanyadora

De turistes hem anat,
als Països Catalans,
a amb el foc en el carrer,
escalfam els nostres ous.

La reforma de Can Lliro,
la cosa tiene mandanga,
“que Guillem vaya al cajón
y saqué su mejor tanga.

Little Yisus ha nacido,
los reyes van de camino,
Baltasar que es mi pana,
marihuana me ha traido.

We are the One Fifty-five,
do not touch my fucking balls,
if you have a problem man,
call the fucking Beasty Boys.

Ha passat un any,
no fa tant de temps,
enguany hem tornat,
enguany ho petam!

El més important,
no és participar,
això és de pringats,
som es fucking cracks!

Ses feminazis
no s’han presentat,
no estam picats,
no ens guanyareu!

Hem entrenat poc,
no ho necessitam,
és la realitat,
som one fifty-five!

Back To Top
Search