skip to Main Content

Els usuaris dels Centres de Dia del municipi gaudeixen de sessions terapèutiques amb animals de companyia

Es desenvoluparan nou sessions d’aquest programa als centres de dia de Manacor i Porto Cristo

Les persones usuàries del Centre de Dia de Manacor i del de Portocristo han començat a gaudir de sessions de teràpia assistida amb cans. Durant nou sessions els padrins dels dos centres de dia del municipi estaran en contacte amb cans. “Durant la primera trobada es va constatar que la motivació i la il·lusió que mostraren tots els usuaris que participaran en aquestes sessions és màxima i tenen moltes ganes de seguir rebent les visites dels cans i els especialistes que els acompanyen”, explica la regidora de Polítiques Socials i Gent Gran, Maria Isabel Bauzà.
Durant les nou sessions les persones usuàries dels centres de dia gaudiran d’aquesta activitat adaptada a les seves necessitats dels usuaris i que té com a màxim atractiu els animals que hi participen. La unitat d’intervenció canina s’Hort Vell aporta els tècnics i experts, a més dels cans necessaris en cada sessió.
“Tothom està familiaritzat amb les propietats beneficioses de les teràpies que inclouen cans o cavalls per tractar persones autistes o amb discapacitat però aquests mètodes també donen bons resultats quan s’apliquen en persones de la tercera edat”, segons Bauzà. I és que les persones grans sovint se senten totes soles i desmotivades, per això els cans poden convertir-se en un estímul per reactivar-se i millorar el seu estat d’ànim.

Back To Top
Search