skip to Main Content

Es convoquen els Premis Ciutat de Manacor 2019 en les categories literàries de novel·la, poesia, assaig i teatre

L’Ajuntament de Manacor convoca els premis literaris Ciutat de Manacor 2019. Els premis guardonen i promocionen projectes acabats d’escriptors emergents o consolidats, d’assaig, teatre, poesia i novel·la. Enguany la cerimònia d’entrega dels premis se celebrarà dia 1 de juny.
Els guanyadors de l’edició que ara es convoca, a més de veure publicada en paper la seva obra literària, rebran un premi en metàl·lic. La dotació econòmica dels guardons literaris en conjunt suma 15.000 euros. D’aquesta manera la persona guanyadora del premi Maria Antònia Oliver de novel·la 2019 rebrà 5.000 euros; el del Jaume Vidal Alcover de teatre rebrà 4.000 euros de premi; i els guanyadors del premi Miquel Àngel Riera de poesia i de l’Antoni Maria Alcover d’assaig obtindran 3.000 euros cadascun.
Les obres guanyadores en l’edició d’enguany es donaran a conèixer el proper dia 1 de juny a la cerimònia que omplirà la Institució Alcover.
Les obres participants als Premis Literaris Ciutat de Manacor han de ser originals, inèdites i escrites en català. En aquesta edició els autors tenen temps fins dia 12 d’abril per entregar els originals per correu o en mà a la Institució Pública Antoni M. Alcover.

Back To Top
Search