Skip to content

Èxit del concert d’homenatge als Beatles a sa Bassa

Ja ho deia el programa de les Fires i Festes de Primavera, que dia 1 de juny a les 11 hi hauria un concert sorpresa a la plaça de sa Bassa! La curolla sorgí de Sebastià Sansó, de la revista 07500, i el seu nebot guitarrista, Arnau Galmés. Es tractava de recrear el darrer concert dels Beatles, aquell que feren al terrat dels estudis Abbey Road de Londres i que la policia va cuitar a interrompre.

Uns quants anys més tard, a Manacor, i aquesta vegada amb la connivència de les autoritats, una banda de músics locals s’arrambà a les vidrieres de l’oficina de 24PM a sa Bassa i emulà aquell darrer recital dels de Liverpool. Eren el mateix Arnau Galmés a la guitarra i a la veu, Roger Moragues també a la guitarra, i altres músics manacorins més colrats, com Roger Pistola a la veu i la guitarra, Jorra Santiago al baix i als cors, Llorenç Barceló al teclat i Àngel Ríos a la bateria. L’equip d’Audiomosso, encapçalat per l’entranyable Marc Mosso, aconseguí que aquella dèria no només sonàs dins el cap de n’Arnau i en Sebastià, sinó que pogués escampar-se per tota la plaça.

A baix, ben bé s’arribaren a ajuntar 300 persones, moltes d’elles nostàlgiques dels temps en què els Beatles encara estaven actius, però d’altres tan tendres que els han hagut de descobrir, per força, dècades després. Sonaren hits com “Get Back”, “Come Together” o “Revolution”. Un dels moments més emocionants del matí, però, fou quan els músics baixaren a la plaça i interpretaren, amb el públic, tres de les cançons més emblemàtiques del conjunt: “Two Of Us”, “Yellow Submarine” i “All You Need Is Love”. Comptat i debatut, és un format d’espectacle innovador que, atès la bona rebuda que tengué, valdria la pena repetir.

Back To Top
Search