Skip to content

La confraria de Tastavins celebra la primera jornada de cinema a la fresca amb la projecció de “Bottle Shock”

L’expert en vins Steven Spurrier, resident a París, es dirigeix a Califòrnia a la recerca de vi barat que pugui utilitzar per a un tast a cegues a la capital francesa. Descobrint per casualitat la vall de Napa, l’estirat britànic queda sorprès en trobar un celler que produeix un chardonnay de primera qualitat. Decidit a fer-se un nom, es proposa portar el vi de tornada a París. Aquest és l’argument de la pel·lícula Bottle Shock, que es projectà a la primera jornada de cinema a la fresca organitzada per la confraria de Tastavins.

Segons ens explica Joan Margenats, aquest “va ser el darrer acte de la Setmana Cultural del Vi i tengué molt d’èxit, hi assistiren una quarantena de persones”. L’acte començà “amb un tast a cegues: no se va explicar ni d’on eren ni de quina varietat, per seguir una mica el joc de la pel·lícula, perquè s’hi comparen, en una cata també a cegues, vins californians i francesos”.

Margenats explica que a la cata manacorina “comparàrem dos vins cabernet, un de francès i un de malloquí, i les puntuacions sortiren molt, molt igualades”. Finalment, ens comenten que “l’any que ve no sabem si tornarem a fer projecció d’una pel·lícula o qualque altre tipus d’activitat cultural, com una peça de teatre, però, això sí, serà al pati del Molí d’en Roca”.

Back To Top
Search