Skip to content

Les famílies amb infants de 0 a 3 anys disposaran d’un nou lloc de trobada a l’Espai na Camel·la

Els manacorins tenen a la seva disposició un nou espai per a famílies amb infants petits al primer pis de l’Espai na Camel·la. Així ho ha explicat la regidora d’Educació, Catalina Riera, que ha anunciat que el nou espai serà presentat dijous que ve, dia 20 d’octubre. Es tracta d’un espai d’acompanyament educatiu per a les famílies amb infants de fins als tres anys, que acollirà, entre altres activitats, un cicle de xerrades organitzat amb la col·laboració de l’associació Infància 0-3 Manacor i la Conselleria d’Educació.

Precisament, la presentació del nou espai, el dijous 20 d’octubre, a les set de l’horabaixa, marcarà també l’inici del cicle de Xerrades per a famílies, que s’encetarà amb la conferència ‘Els mocs i la bronquiolitis’, a càrrec de la pediatra Elodia Alemany. Les Xerrades per a famílies seguiran el dijous dia 17 de novembre amb la conferència ‘Els vincles afectius amb els fills’, a càrrec de la psicòloga Catalina M. Pou, i continuarà el dijous dia 1 de desembre amb la xerrada ‘La funció del pare a la petita infància’, que impartirà el biòleg Jaume Mesquida.

Espais Familiars
A més del cicle de conferències, el departament d’Educació iniciarà un any més els Espais Familiars de petita infància, que són tallers dirigits a famílies en els quals els fills gaudeixen d’un entorn estimulant, de la companyia d’altres infants i del suport de professionals de l’educació.
Els Espais Familiars són tallers per a famílies amb fills de 0 a 28 mesos que s’inicien aquest mes i duren fins el gener. Els Espais Familiars es concreten en tres activitats: els Espais familiars per a infants de 0 a 28 mesos, que dirigiran la psicòloga i mestre Mele Mutazzi juntament amb la mestra Sònia Sanchez; la Música en família per infants de 10 a 28 mesos, que impartirà l’especialista en estimulació musical Júlia Acosta; i l’Espai nadó, destinat a infants de 0 a 9 mesos que condueix la psicòloga Catalina M. Pou. Encara es poden reservar places per a tots els Espais al Departament d’Educació de l’Ajuntament.

Back To Top
Search