Skip to content

Festa i fira del meló 2015

Vilafranca es torna a preparar per una nova edició de la FESTA I FIRA DEL MELÓ. Un any més, els actes centrals seran el dissabte i diumenge, en aquest cas, 5 i 6 de setembre. El dissabte serà el torn  de la Festa del Meló, entorn de la qual giren activitats de tot tipus – esportives, tradicionals, culturals – que inclouen la 4a edició del Campionat de cans llebrers, la 1a edició de la cursa de muntanya – que substitueix la clàssica duatló – , el firó nocturn, la tradicional festa de les llanternes fetes amb meló, l’estrena de la colla infantil dels Boiets de Foc, amb el bateig de la colla i espectacle pirotècnic, exhibició de ball de saló, i, la revetlla de la festa amb Tomeu Penya, Géminis i Tumbet de Solfa. 

D’altra banda, resaltar també l’exposició de pintura del jove vilafranquer Francesc Rosselló, que exposarà a la Rectoria Vella durant el cap de setmana una mostra de les seves obres pictòriques amb el títol Societat animal.

El diumenge serà el torn de la fira del meló, en què s’inclou una àmplia mostra de productes, la degustació gratuïta de meló, exhibició i espectacles eqüestres i passacarrers amb els gegants de Manacor i els dos concursos del Meló de qualitat i del Meló més gros (més feixuc).

També, i com observaran, el programa inclou altres activitats els dies previs, com ara el concurs de menjar meló, el Meló quiz, les Melompíades infantils i altres activitats els caps de setmana posteriors, com la sisena edició del Meló metal rock festival, activitats culturals – conferències – i esportives – Mostra de boxa i competició oficial de motociclisme. Tancarà el programa la festa “Viatge al centre de la tele” (l’antiga FLOWER POWER), amb música dels 60, 70 i 80 en què els protagonistes seran els programes i personatges de la televisió de tots els temps.

melo digital 2015a

Back To Top
Search