Skip to content

La Fira del Llibre, presentacions de novetats editorials i espectacles per a tots els públics ompliran Manacor de cultura

Presentacions de llibres, contacontes, exposicions, conferències, tallers infantils, concerts o concursos literaris juvenils. Aquests són els complements que la Setmana del Llibre ofereix a la tradicional fira que any rere any omple de llibres i roses el claustre de Sant Vicenç de Manacor. “El dia de Sant Jordi, que és quan celebram la Fira del Llibre, cau en diumenge, els nins i nines no hi podran assistir amb les escoles però hem organitzat una jornada d’activitats perquè famílies i amics puguin passar-hi una bona estona”, explica la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

De fet, la Fira del Llibre és el plat principal del programa d’actes culturals que comença aquest dijous, dia 20 d’abril i dura fins el 29 d’abril. Així tallers de punts de llibre, actuacions musicals i contacontes acompanyaran els llibreters, les floristeries i les associacions que durant la Fira del Llibre de diumenge dia 23 seran presents al claustre.

Molt més que una setmana
La Setmana del Llibre d’enguany durarà fins dia 29 d’abril però les activitats continuaran durant el mes de maig. Durant tot aquest temps una trentena d’activitats ompliran el municipi de llibres, música, espectacles, conferències i projeccions cinematogràfiques. Tot plegat s’organitza “a l’entorn d’una proposta cultural amb activitats adequades per a totes les edats i repartides pel municipi”, explicà el bibliotecari Antoni Ferrer, que ha coordinat el programa d’actes de la Setmana del Llibre.

La setmana del llibre comença dijous dia 20 a les 19.30 amb la presentació del nou número de la revista MUSA, del Museu d’Història de Manacor, que es dedica íntegrament al savi manacorí del Renaixement, Joan Binimelis. El mateix dia a les 20 h a la Institució Alcover es presentarà l’edició francesa de Cinc rondalles mallorquines d’Antoni M. Alcover. L’endemà, divendres dia 21 d’abril, la biblioteca de Porto Cristo acollirà a les 17.30 un taller artístic familiar al qual cal inscriure’s prèviament. Més tard, a les 20 h, el claustre de Sant Vicenç Ferrer serà l’escenari del concert El so del cinema italià. A les 21 h la plaça del palau acollirà la ballada popular de Sant Marc.

Publicitat

Totes aquestes activitats i la presentació del llibre La barca de la mediterrània, que tendrà lloc dissabte dia 22 a les 12 h al Club Nàutic de Porto Cristo, seran els actes previs a la Fira del Llibre que diumenge dia 23 omplirà d’activitats el Claustre de Sant Vicenç Ferrer de les nou del matí a les vuit del vespre.

Però la Setmana del Llibre no s’acaba aquí, tallers, més presentacions de llibres, conferències, videofòrums, concursos de redacció, documentals i moltes coses més formen part del programa que es pot consultar a la web www.manacor.org

Back To Top
Search