skip to Main Content

L’Ajuntament lliura 22 nous distintius SICTED a restaurants, platges i empreses turístiques

El Departament de Turisme de l’Ajuntament de Manacor ha lliurat aquest matí set nous distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) a les empreses del sector turístic i de serveis que s’han adherit a aquest sistema de certificació de qualitat.

A l’acte de lliurament hi ha assistit la regidora de Turisme i Cultura, Antònia Llodrà, el tècnic de qualitat turística de l’Agència de Turisme de les Illes Balears, Xisco Bauçà, el delegat territorial de Porto Cristo, cala Anguila, cala Mendia i s’Estany d’en Mas i la regidora Cristina Capó, a més dels responsables dels negocis distingits amb el certificat SICTED.

“Aquest projecte demostra que tant l’Ajuntament com els empresaris turístics del municipi estam compromesos i feim feina amb el mateix objectiu: la qualitat de la nostra oferta turística”, explicà la regidora de Turisme. “Tenim un potencial turístic de primer ordre i tots tenim clar que la nostra oferta turística també ha de ser de primera”, afegí Antònia Llodrà.

Les noves empreses que des d’ara podran lluir el distintiu SICTED de qualitat turística al municipi de Manacor són els restaurants Can March, Vora Mar, Sa Pedra, Arcos Playa, Vela Beach Club, Sol Romántica, Las Golondrinas; a més dels establiments hotelers i d’apartaments Arcos Playa, Sol Romántica, Club Cala Romaní, Portodrach, Playa Moreia, Club s’Illot, a més de totes les platges urbanes del terme municipal de Manacor.

La llei ho exigeix
El SICTED és un projecte de millora de la qualitat turística promogut per la Secretaria General de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que treballen amb empreses i serveis turístics amb la finalitat de millorar l’experiència i la satisfacció del turista que visita una destinació.

“Les darreres reformes legals exigeixen a les empreses turístiques que comptin amb un certificat de qualitat i des de l’administració pública feim feina per donar-ho conèixer i implantar-ho”, explicà el tècnic de qualitat turística de l’Agència de Turisme de les Illes Balears, Xisco Bauçà.

Publicitat

“El SICTED és una bona opció perquè, a més de complir el que exigeix la llei, ofereix als empresaris meses de qualitat per coordinar actuacions i canalitzar demandes amb l’administració local”, afegí la regidora de Turisme, Antònia Llodrà.

Les empreses adherides al SICTED han de complir amb un manual de bones pràctiques en el qual s’especifiquen les pautes a seguir amb els clients, els serveis externs o les instal·lacions, entre d’altres. Totes les empreses turístiques que desitgin adherir-se a aquest programa poden informar-se’n a la Delegació de Turisme de l’Ajuntament de Manacor.

Back To Top
Search