Skip to content

Les Fires i Festes ja s’acosten amb un programa farcit d’actes per a tots els públics

Les Fires i Festes arriben com cada any coincidint amb les darreries del mes de maig i durant aquests dies “amb els més de vuitanta actes que inclou el programa Manacor es transforma en un gran mostrador de tot el que podem oferir com a ciutat i com a municipi”, ha explicat el regidor de Festes, Mateu Juan. I és que durant la presentació del programa els diferents regidors que amb les seves delegacions participen en l’organització dels diferents actes de les festes han desgranat alguns dels principals actes que recull el programa d’enguany.

“Mostrar tot el potencial de Manacor durant les Fires i Festes no seria possible sense la implicació de les diferents delegacions del consistori i de gran part de les entitats i col·lectius que fan pinya amb l’Ajuntament per poder oferir-vos l’immens llistat d’actes festius, culturals i esportius que celebrarem els propers dies”, ha destacat Mateu Juan. “Com a batle vull donar les gràcies a tots els ciutadans, les entitats i el personal municipal que ha fet feina i en farà més perquè aquestes festes surtin redones”, ha afegit en el mateix sentit el batle de Manacor, Pedro Rosselló.

“Donam el sus dia 26 de maig amb la sortida dels Cossiers i el pregó de Fires i Festes, que enguany anirà a càrrec de la gerent de l’Hospital de Manacor, Catalina Vadell”, explicà el regidor Mateu Juan. “Hem de destacar que enguany tots els actes i els concerts són gratuïts, des del concert de Tomeu Penya, que dissabte dia 27 de maig seguirà amb l’actuació de La edad de oro del pop español i de la Locamotora, fins al concert de dissabte dia 3 de juny en què veurem gratuïtament i en la seva única actuació a Mallorca l’artista Coque Malla i també els grups locals Roig! i Ca de bou”, ha concretat Mateu Juan. “Vos anim que ho aprofiteu tot, des del primer ball dels Cossiers fins a la desfilada de Carrosses i Comparses o la Jornada de Cuina que són el colofó del programa d’enguany”, afegí el regidor de Festes.

Fira amb nou impuls
Des de la Delegació de Comerç, la regidora Maria Isabel Bauzà ha destacat que la XXVI Fira agrícola, ramadera, industrial i artesana de Manacor “presenta un nou impuls perquè hi estan implicats molts dels comerciants i artesans del municipi i seguirem gaudint dels actes que tan bona acollida tenen com l’exposició de rondalles i flors, a més de les tradicionals mostres d’animals autòctons i de demostracions d’eines i feines del camp”, destacà Bauzà. Des de la delegació de Comerç també convidaren tothom a “gaudir del pastís de pobre més gran de la història que els comerciants manacoritzats oferiran dissabte dia 27 de maig” o la XV Jornada de Cuina, que diumenge dia 4 de maig serà un dels actes que servirà per tancar les Fires i Festes d’enguany.

Llegenda

Però les festes començaran molt abans de la Jornada de Cuina, que pràcticament tanca el programa d’actes. “Com cada dissabte a la plaça de ses Verdures els millors xefs de Manacor i la música en directe seran al Vermutejant que, a més, aquestes festes arribarà amb sorpreses perquè cuiners de renom arribaran a Manacor per participar en aquest esdeveniment”, destacà la regidora d’Educació i Desenvolupament Local, Catalina Riera. “Els Cossiers suposen l’inici simbòlic de les festes i serveixen de crida perquè tothom vagi cap a escoltar el pregó”, afegí Riera. Des del seu departament la regidora d’Educació i Desenvolupament Local destacà “el Gran Circ Manacorí de divendres dia 2 de juny, que tornarà amb nous artistes i números i en què els infants i joves de Manacor transformaran la ciutat en un enorme circ”. A més Riera va voler fes esment a “l’entrega dels Premis Ciutat de Manacor en les categories literàries que serviran per demostrar que som un referent i que Manacor és gran en cultura”.

Per acabar tots els regidors presents destacaren que “el programa de festes surt d’una enorme feina feta en equip per part dels polítics, els tècnics i els representants de les diferents entitats que hi participen”. En aquest sentit el regidor de Serveis Generals, Joan Sagrera, va voler agrair “la implicació de tots els treballadors de la brigada municipal i de tot l’Ajuntament que s’aboquen en cos i ànima a les festes per fer possible que surtin redones”.

Back To Top
Search