Skip to content

Guillem Nadal, un “manacorí” al món

El títol del cartell podria dur a engany. Guillem Nadal, diplomàtic i escriptor, no era manacorí, si en parlam en sentit estricte. És a dir, no hi havia nascut, però sí que hi mantingué sempre uns lligams, no sols familiars, sinó també d’amistat.

Segons explica el seu nebot, el professor Gonçal López Nadal, Guillem Nadal va mantenir sempre una relació excel·lent, i freqüent, amb escriptors com ara Miquel Àngel Riera o Antoni Mus.

López nadal explica que “Guillem Nadal, com a diplomàtic, va tenir oportunitat de conèixer molts de països, però a banda de la seva tasca professional, ell era ja una persona inquieta, interessada en les cultures i civilitzacions del món”. Nadal va ser una persona molt versàtil: escriptor, poeta, diplomàtic, traductor… Ara, quaranta anys després de la seva mort, la llibreria Móndellibres acollirà una tertúlia per recordar-lo, en la qual intervendran dos nebots seus i també els manacorins Jaume Riera i Bernat Nadal, que coincidiren amb el diplomàtic i escriptor en més d’una ocasió, amb motiu de les visites que es feien amb Miquel Àngel riera.

Guillem Nadal va ser també molt amic del pintor manacorí Miquel Llabrés.

L’acte tendrà lloc dilluns que ve a les 19:30 h a la llibreria Móndellibres.

Back To Top
Search