Skip to content

“Haurien d’haver explicat millor la carta a l’exèrcit”

[pullquote align=left] Joan Sagrera (Manacor, 1970), empresari de la mineria, des de fa dos mesos és regidor de l’Ajuntament pel PI. Molts el reconeixeran com a violinista entre els sonadors de Sant Antoni, però Sagrera és un home ficat en mil curolles.
[/pullquote]
La teva vinculació amb el món de la política comença amb la implantació de la Lliga Regionalista de Jaume Font a Manacor.
Sí. Vaig començar amb el trull de la Lliga, no m’havia decidit mai perquè no trobava el meu lloc. La Lliga em va donar l’oportunitat del que s’acostava més a la meva idea. I després una cosa ha duit l’altra. Això del PI, ha estat una meravella, perquè hem aconseguit crear una família i un ambient fabulós i amb una sorpresa molt agradable per part meva de l’equip que hem fet.
Crida l’atenció l’absència de molts dels regidors que eren dins l’anterior equip de govern amb Antoni Pastor i Cati Riera. I en canvi, hi ha sang nova, com tu mateix.
Com que hi havia aquests tres partits, el que s’ha mirat ha estat d’ajuntar l’experiència  amb la gent més nova com nosaltres. I és una de les coses de les quals estic més content, que hi hagi aquesta mescla, perquè moltes de vegades et penses que estar dins l’Ajuntament és una cosa i després és l’altra. Son cent cavalls de força tenir dins l’equip gent que ja hagi governat.
Deus tenir un sentiment agredolç, després d’un resultat tan bo, i no ser al govern.
Hi ha hagut de tot. Però he tengut sensacions molt bones. La valoració és molt positiva. A mi el que més m’ha impressionat és la part humana de l’equip. Per a nosaltres ha estat una oportunitat perduda. Era una ocasió única per a Manacor. Ara bé, hem d’assumir el que hi ha i hem de seguir fent feina amb la mateixa il·lusió que el primer dia i no hi ha res perdut. Ara més que mai és quan hem de fer feina i hem de demostrar la capacitat del nostre equip.
Tenies predilecció per cap àrea?
Les que s’acostin més al meu perfil. Jo estic a disposició del partit. Has d’aportar la teva experiència, no seria de sentit comú que t’encomanassin tasques per a les quals no estàs preparat. No obstant això, també pens que amb feina i amb ganes s’aprèn tot.
Què veus més a prop, una moció de censura o entrar dins l’actual equip de govern?
Fa molt mal contemplar aquestes opcions. Hem de deixar fer feina l’equip de govern actual, i després ja es prendria una decisió o una altra.
Com et defineixes ideològicament?
Som una persona molt moderada. La societat està molt polititzada, i quan em vaig decdir a entrar dins el PI és precisament perquè és un partit de centre i moderat i em sent a gust dins aquesta ideologia. Consider que totes les idees són bones, el secret és arribar a una entesa
Des d’aquesta moderació et deu costar assimilar decisions com la carta que s’ha enviat a l’exèrcit…
S’haurien d’explicar molt millor del que s’estan explicant. L’exèrcit té uns valors que avui en dia ningú posa en dubte, que a l’hora que se’ls ha de menester hi són. El que han fet s’hauria d’haver explicat millor.
Back To Top
Search