Skip to content

El II Tast de Cervesa Artesana oferirà marques mallorquines, tallers, música i propostes culinàries

Manacor es prepara per acollir una nova diada dedicada a la cervesa artesana. La cita serà el proper dissabte dia 29 d’octubre i se celebrarà a la plaça de Ramon Llull gràcies a la implicació d’alguns dels principals productors de cervesa artesana de Mallorca. Però això no serà tot perquè durant el matí se celebrarà un taller d’elaboració de cervesa i durant el tast diferents forns, restaurants i cafès de Manacor oferiran els seus productes a la plaça del Mercat.
“Volem seguir impulsant aquest tast perquè és una bona manera de donar impuls a les noves indústries que sorgeixen a la nostra illa i perquè, com a metge, puc dir que la cervesa és saludable si se’n fa un ús raonable”, ha explicat el regidor de comerç, Bernadí Bou. El tast de cervesa està previst per al proper dissabte dia 29 d’octubre i començarà a partir de les 19 h. Hi participaran els cervesers artesans de les marques Forastera, Sullerica, Cas Cerveser, Boscana, Cerveses des Pla i Beer Lovers.
A més des de l’associació Tip-Tap, que fa feina per millorar la qualitat de vida dels nins i nines afectats per alguna discapacitat, oferiran altres begudes. Durant la vetllada també hi haurà animació musical i ball en línia.

Taller de cervesa
La jornada dels més cervesers començarà molt abans. A les deu del matí, al Centre Cívic de Son Macià, començarà el taller d’elaboració de cervesa artesanal. “És un curs obert a tohom on es mostraran els productes que són necessaris per elaborar una bona cervesa i alguns experts oferiran diferents receptes perquè es puguin aconseguir diferents versions d’aquesta beguda”, han afegit des de la Delegació de Comerç. Per assistir al curs cal inscriure-s’hi prèviament i les places són limitades. Per apuntar-s’hi només cal posar-se en contacte amb els telèfons 662 350 187 o 662 350 621.

Back To Top
Search